Pedro miranda 3 Qz M Brv Cey Q unsplash bewerkt

Jouw onestopshop
voor unieke deuren
en stijlvolle interieurs

Charlesdeluvio Lks7vei e Ag unsplash

Maak kennis
met Bedico

In 2019 kwamen de twintig jaren aan ervaring van Bjorn Dewaele samen in Bedico. Een verleden als vertegenwoordiger, magazijnbeheerder en allround consultant vormde de ideale basis om een eigen onestopshop uit de grond te stampen. Vijf jaar later staat Bedico’s netwerk sterker dan ooit en hielp de veelzijdige productkennis reeds heel wat nationale en internationale projecten vooruit. Ben jij voor jouw interieurproject op zoek naar de juiste begeleiding of een finishing touch? Laat van je horen, Bedico zorgt voor een volledige ontzorging en een hoogwaardig resultaat!

Contacteer Bedico

Jouw ervaren expert
voor deuren en meer

Vertrouw op het technische advies en de professionele begeleiding van Bedico en krijg toegang tot deuren en interieuroplossingen op maat van ieder ontwerp. Ons netwerk opent deuren! Voor elke smaak bestaat een geschikt product: Bedico zet je op weg naar de realisatie.

Vandoorne aanpassing kleur joachimderous highres 009
Charlesdeluvio 1z IP0sk B Af E unsplash

Bedico vormt de sleutel tussen
architect, stielman en fabrikant

Een interieur is persoonlijk. Iedere klant heeft dan ook zijn eigen smaak. Vertrouw daarom op Bedico! Ons uitgebreide en veelzijdige netwerk zorgt voor een evenwichtige connectie tussen klant, architect, fabrikant en plaatser. Daarbij houden we telkens rekening met de laatste trends, steunen we op onze Belgische knowhow en durven we outside the box te denken. Bedico klaart de klus!

Contacteer Bedico

Verken ons productaanbod
voor jouw interieurproject